Innovatief denken combineren met geweldig design.

About me

Wouter Rikkerink

Nieuwsgierig / Ondernemend / Onderzoekend / MSc / UI / UX / VR / 360º / Parttime space nerd2006 / heden

Styleshift Webdesign

Al 15 jaar run ik mijn eigen bedrijf in o.a. het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops voor bedrijven groot en klein.
 
In deze 15 jaar heb ik al redelijk wat ontwikkelingen de revue zien passeren heb deze een mooie plek binnen mijn bedrijf gegeven. De opkomst van SocialMedia, de opkomst van mobiel (en dus mobiele en later responsive websites) en nu natuurlijk de komst van VR. Dit is eigenlijk ook een van de dingen die voor mij mijn werk het leukst maken. Die constante stroom van nieuwe mogelijkheden die zich aandoen. Blijven voorlopen. Altijd gretig op zoek naar meer kennis in combinatie met een (nog net) gezonde dosis enthousiasme en creativiteit. C'est moi.

2016 / heden

Styleshift 360º

2016 was het jaar van mijn eerste Virtual Reality ervaring en eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht. Een simpele Google Cardboard experience was genoeg.

Eigenlijk was het heel simpel. Ik zette de bril op, gaf mijn ogen 5 seconden om te wennen en ik vloog gelijk tussen de planeten. What the....! Ik kon met mijn mobiel i.c.m. een bril van €5 zo'n geweldig nieuwe ervaring beleven. Ik keek door een luikje naar een nieuwe werkelijkheid en realiseerde me direct de bijna onbegrensde mogelijkheden. Dit was mijn pad. De keuze werd voor mij gemaakt.

Sindsdien ben ik me als een bezetene gaan verdiepen in alles wat met deze wereld te maken heeft. 3D Game engines, 360 graden fotografie, stitching software, hardware, the whole lot. Puur uit passie voor deze technologie en de mogelijkheden. Om mensen te laten ervaren hoe geweldig dit nieuwe hoofdstuk gaat zijn en eigenlijk natuurlijk allang is. En last but not least, omdat ik eindelijk een nieuwe uitdaging heb gevonden naast het product dat ik al 15 jaar maak,.... websites.

< Give it a spin />

Bla.
Bla.
WebdesignCopyright © 2021 Styleshift Webdesign. Alle rechten voorbehouden.
Onderdeel van Styleshift Webdesign