Joomla CMS


Joomla is hét content management systeem voor de moderne, high-tech website. Met een uitgebreide collectie aan templates zoals van YOOtheme, kan iedereen een professioneel ogende website met responsive design bouwen zonder uitgebreide kennis van code. Of je nu op zoek bent naar een website met strakke lijnen, een creatief design of traditionele stijl, Styleshift staat voor je klaar.

En dat is nog maar het begin! Joomla biedt een uitgebreid scala aan extensies, van het integreren van social media tot het optimaliseren van de zoekmachine (Joomla SEO), het toevoegen van formulieren en het verkopen van producten. Voor elke denkbare functie bestaat er wel een Joomla extensie. Dit maakt het bouwen van een aangepaste website gemakkelijker dan ooit.

Bovendien is Joomla open-source, wat betekent dat het kosteloos is en dat iedereen kan bijdragen en de software kan verbeteren. Zo ben je ervan verzekerd dat Joomla altijd up-to-date en veilig is, zonder dat je je druk hoeft te maken over extra kosten.

Bla.
Bla.
Webdesign