logo Styleshift Webdesign logo Styleshift Webdesign

Haal alles uit je website!

Hoe verandert je website van een online visitekaartje naar een site die omzet genereert? Waar liggen de online kansen voor jou bedrijf? Hoe pak je die kansen? Hoe koppel je social media aan je website en maak je van je website de centrale spil in je bedrijf?

Veel ondernemers weten dat er meer te halen is uit hun website. Maar waar begin je dan? Wat doe je wel en wat niet? Wat besteed je uit en wat doe je zelf? Tijdens een face-to-face Strategiesessie met Wouter Rikkerink, ruim 12 jaar ervaring als Online Communicatiespecialist & Webontwikkelaar, krijg je antwoord op al je vragen en kunt je direct van start!
Gratis Strategiesessie aanvragen
Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com
Krijg antwoord op vragen als:

  • Hoe haal ik meer klanten naar mijn website?
  • Hoe zet ik bezoekers om naar klanten?
  • Waar liggen mijn online kansen ?
  • Wat kan ik zelf ?
  • Wat moet ik met Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp?
  • Wat zijn de valkuilen ?
Gratis Strategiesessie aanvragen

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Waarom kiezen voor ons?

We gaan er natuurlijk geen doekjes om winden. Wij leven van het ontwikkelen en onderhouden van websites. Gelukkig denken wij dat we daar de afgelopen 12 jaar verrekte handig in zijn geworden en die kennis zetten wij graag met veel inzet en plezier in voor jou.

Wij beschikken naast deze specialistische kennis over websites ook over een meer dan ruime basiskennis op het gebied van SocialMedia, Zoekmachine Optimalisatie, e-Marketing, Animaties, Video's en geven hier ook trainingen in.

Als kers op de taart werken wij ook al jaren intensief samen met specialisten uit deze (en meer) vakgebieden. Door deze manier van werken, de juiste kennis én ervaring denken wij je een waardevolle strategiesessie aan te kunnen bieden.